Activitats

Retirs regulars

Plecs budistes organitza periòdicament retirs de meditació i silenci. Es combina la meditació budista amb la pràctica de txi-kung taoista.

Propers retirs:    Informació i inscripcions  plecs.budistes@gmail.com  Tel 616925483

Activitats anteriors

Retir de Tara

Tara Verd

Conduït per Montse Castellà Olivé

17, 18 i 19 de juliol 2015  –    Font-rubí (Alt Penedès)

Tara és la manifestació, en forma femenina, del nostre potencial positiu, de totes les nostres qualitats despertes. En particular, la pràctica de Tara -amb la recitació del seu mantra– ens ajuda a eliminar tot tipus d’obstacles i a afrontar tota mena  d’amenaces. Per aquest motiu, es considera una pràctica de meditació molt convenient i necessària en l’època actual.

Retir: sessions de pràctica conjunta, tant a l’interior com a l’aire lliure combinant la meditació de mindfulness amb la pràctica de Tara, així com el treball de txi kung. Al llarg del dia hi van haver períodes de silenci.

Taller Retir amb Karma Lekshe Tsomo

Dones, espiritualitat i canvi social

Font-rufoto 6bí (Alt Penedès)  – 12 d’agost 2014

En aquest taller vam aprofundir en l’àmbit dones, espiritualitat i canvi social des d’una vessant vivencial. Van ser sessions de meditació guiada, treball de cos, cercles per compartir la nostra experiencia… Part del treball es va realitzar a l’exterior, al mig d’un entorn natural totalment favorable al treball interior i el silenci.

foto 3 foto 4 foto 5

Anuncis